Idag var det dags för första Halloween-klassen och det var grymt! Jag var utklädd till en ”zombie-convict” och Erick som var med och teamade var Ray Mysterio. Vi båda har ju egna Halloween-klasser nästa vecka så vi tänkte att det kunde vara kul att slå ihop oss och teama i alla fall en av gångerna och alla andra datum krockade våra tider.

Hur som helst så var det otroligt kul! Salen var full av laddade deltagare, varav en del iklädda stora halloweendräkter och dom såg ut att svettas extra mycket. Det var verkligen jätte kul att så många kom och alla var otroligt taggade och duktiga! Efter klassen bjöd jag på halloweengodis och två deltagare vann pris för bästa outfit, bla klippkort på 10 proteindrinkar! (Önskar nästan att jag själv kunde ha vunnit! haha. Tack till Matilda som ordnade det!)

Stort tack till alla som kom och gjorde klassen fantastisk! Nu laddar jag om inför veckans kommande Hallweenklasser. Så missade ni dagens pass och är sugna på att klä ut er (eller bara komma som er själva) kan ni komma förbi Sportlife– tegnergatan, östermalm och/eller hornsgatan!